Digitale Strategieën

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. Maar de volgende stap is het bereiken van de juiste mensen. Frimatek kan een effectieve digitale strategie voor je uitwerken.

Content

Door het creëren van geschikte content voor je blog of social media blijf je relevant en interessant voor je doelgroep. Wij adviseren je graag, zodat je de juiste keuzes kunt maken.

Targeting

Heb je een idee over je doelgroep, maar ben je nog op zoek naar een juiste formulering daarvan? Wij kunnen je helpen met het bepalen van de doelgroep die past bij je bedrijf.

Bereikbaarheid

Het kan interessant zijn voor je bedrijf om het internet in te zetten als kanaal voor contact met je klanten. Wij kunnen de mogelijkheden voor je onderzoeken en een passende strategie opstellen.

Social

Sociale media kunnen van grote waarde zijn voor je bedrijf. Je bereik, relevantie en communicatie kunnen flink verbeterd worden. Graag kijken wij met je naar een passende socialmediastrategie.

Marketing

Internet biedt ontzettend veel kansen voor marketingcampagnes. Het kan lastig zijn om te bepalen welke methodes het beste bij je bedrijf en doelen aansluiten. Wij helpen je met het vinden van de juiste strategie.

Lokaal

Via internet kun je eenvoudig mensen over de hele wereld bereiken. Maar soms wil je juist heel lokaal je klanten bereiken. Wij helpen je met het ontwikkelen van de juiste strategie voor lokaal bereik.