Online Marketing

Frimatek kan effectieve online marketingcampagnes opzetten voor het verhogen van je conversies en het effectief bereiken van je doelgroep.

Effectieve Targeting

Bepaal je doelgroep en laat ons je campagne optimaliseren voor het best mogelijke bereik tegen de laagst mogelijke kosten. Adverteer via onder andere Google AdWords, Facebook en YouTube.

Complete Rapportage

Blijf op de hoogte van de prestaties van je campagne door middel van real-time rapporten en statistieken. Wij stellen je campagne uiteraard bij wanneer dat nodig is. Resultaat gegarandeerd.

Remarketing

Bereik mensen die je website eerder hebben bezocht opnieuw en verhoog op die manier je conversies. Wij kunnen effectieve remarketing opzetten voor je online advertentiecampagne.

Zoek Advertenties

Adverteer in het zoeknetwerk van Google om mensen te bereiken die zoekopdrachten uitvoeren welke aansluiten bij jouw product of dienst. Wij zetten graag een effectieve en winstgevende campagne voor je op.

Display Advertenties

Adverteer in het displaynetwerk van Google om op basis van targeting je doelgroep te bereiken. Je advertenties kunnen op honderdduizenden websites worden weergegeven of juist op een kleine selectie.

Social Advertenties

Wil je je doelgroep bereiken via social media? Wij kunnen effectieve campagnes opzetten via onder andere Facebook, Twitter en YouTube om je publiek optimaal te bereiken.

Onze Werkwijze

 • Doelen

  We kijken samen naar je wensen en doelen. Wie wil je bereiken, wat is je budget en zijn er specifieke eisen?

 • Voorstel & Offerte

  Op basis van je wensen maken wij een voorstel voor het meest geschikte advertentienetwerk, inclusief een offerte met prijsopgave.

 • Uitvoering

  Na het accepteren van de offerte kan de campagne worden uitgevoerd. Wij houden je continu op de hoogte en sturen bij waar nodig.

 • Evaluatie

  Als de campagne afgelopen is, stellen wij een evaluatierapport op met cijfers over de campagneprestaties en nieuwe mogelijkheden.