Social Media

Je publiek bereiken is het gemakkelijkste op de plek waar zij zich bevinden. Met een juiste aanpak kunnen social media ontzettend waardevol zijn. Frimatek helpt je graag met het opzetten of optimaliseren van de sociale kanalen die voor jouw bedrijf relevant zijn.

Vergroot je Bereik

Vergroot je organische bereik door gebruik te maken van de juiste social media kanalen. Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes om het bereik binnen je doelgroep te maximaliseren.

Meet Resultaten

Wij kunnen je social media koppelen aan de juiste tools om je resultaten te meten. Zo kun je eenvoudig concluderen wat goed werkt voor jouw bedrijf en zo je bereik verder vergroten.

Verbeter Contact

Verlaag de drempel voor klanten om contact met je op te nemen en verbeter op een eenvoudige manier je relatie. Via social media ben jij een stap dichter bij je klanten en zijn je klanten een stap dichter bij jou.

Verhoog Conversies

Door middel van de juiste strategie kun je, via zowel organisch als betaald bereik, je conversies via social media flink verhogen. Daarnaast kun je ook je serviceniveau verbeteren door gemakkelijk contact.

Wees Waardevol

Met de juiste content op je social media bouw je waardering op bij je volgers en bereik je nieuwe mensen. Wij kunnen je helpen met content planning en een ijzersterke strategie.

Versterk je Merk

Met een sterke aanwezigheid op social media maak je een professionele indruk. Zo kun je de waardering voor je bedrijf verhogen en dat kan je klantenkring nog verder helpen groeien.

Wat Wij Bieden


Wij zetten onze social media kennis graag voor je in om een strategie te ontwikkelen die aansluit op je doelgroep en wensen. Wij hebben ervaring met onder andere Facebook, Twitter, YouTube, Google+ en LinkedIn.


Opzetten


Is je bedrijf niet of nauwelijks aanwezig op social media? Dan gaan we graag met je in gesprek om te bekijken wat social media aan jouw onderneming kunnen toevoegen. Vervolgens kunnen we dit voor je opzetten en een volledige strategie ontwikkelen, zodat je je doelgroep effectief kunt bereiken. Wij nemen het lastige werk graag van je over, zodat jij je op je onderneming kunt richten.Optimaliseren


Ben je al aanwezig op social media, maar heb je het gevoel dat je nog niet het maximale bereikt? Graag kijken we dan naar de kansen die er nog liggen voor je bedrijf. Vervolgens kunnen we een strategie ontwikkelen die past bij je bedrijf en doelen, om uiteindelijk je bereik te vergoten en je online imago te versterken. Wij zetten onze ervaring graag voor je in.