WordPress Webdesign.

Een hoogwaardige website, volledig naar jouw wensen.
Flexibel, snel en tegen een scherpe prijs.

0
Afgeronde Projecten

0
Tevreden Klanten

0+
Flessen Club-Mate

Mobielvriendelijk

Alle websites die wij bouwen zijn volledig mobielvriendelijk. Dit houdt in dat de websites op élk apparaat prettig te bekijken zijn, zonder dat woorden of gedeeltes van de pagina wegvallen.

Zoekmachine optimalisatie

Tegenwoordig is goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing erg belangrijk. Hier kunnen mensen je bedrijf en website vinden en dan is het natuurlijk handig als dat bij de juiste zoektermen gebeurt. Ook hier kunnen we bij helpen, zodat je optimaal vindbaar bent!

Eenvoudig te Beheren

Wij gebruiken voor bijna elke website WordPress als stabiele en betrouwbare basis. Hiermee kan je zelf makkelijk aanpassingen doen aan bijvoorbeeld je blog of een pagina op je website.

Webwinkel

Ook voor het maken van een webwinkel draaien we onze hand niet om. Van het product in de webwinkel tot de betaling zorgen we ervoor dat alles feilloos verloopt, waaronder de integratie van de belangrijke betalingsmethodes, zoals creditcard en iDEAL.

Modern ontwerp

Het ontwerp van je website is net zo belangrijk als de inhoud, daarom besteden we ook aan het ontwerp veel aandacht! We zorgen ervoor dat de hele website er strak uitziet, volgens de laatste standaarden.

Uitstraling

Zaken zoals huisstijl en snelheid zijn voor de uitstraling van je website ook van belang. We zorgen ervoor dat de gewenste kleuren worden gebruikt, in combinatie met het eigen logo. Wat betreft de snelheid zorgen we ervoor dat alles zo snel mogelijk wordt geladen, voor een sterke indruk.

Hoe We Te Werk Gaan

 • Wensen

  Vanaf het begin is het voor ons belangrijk om te weten wat je wensen zijn. Is het voor ons te realiseren, hebben we misschien nog aanvullingen en krijgen we een goed beeld van hoe we je wensen tot hun recht kunnen laten komen? Door middel van een persoonlijk of telefonisch gesprek zorgen we voor een goede start, zodat we allebei weten waar we aan toe zijn. Bij dit gesprek bespreken we in detail de werkwijze en vervolgstappen, dit alles geheel vrijblijvend.

 • Offerte

  Op basis van ons eerste gesprek of eerste communicatie kunnen we voor jou een offerte opstellen. Hierin verwerken we alles wat voor jou van belang is, van wat we gaan maken tot wat we hier voor nodig hebben. Ook zal de offerte een urenspecificatie bevatten, waarin wij aangeven hoelang wij verwachten met onderdelen bezig te zijn. Op basis van deze offerte kun je dan de keuze maken of we verder gaan.

 • Bouwen

  Als je akkoord gaat met de offerte, zullen we beginnen met het bouwen van de website. We geven een ruwe schatting met een datum wanneer we denken de website af te hebben, zodat je een beeld hebt van de werkzaamheden. Tijdens het bouwen houden we nauw contact, vragen we om je mening en hebben we het over eventuele problemen die we tegenkomen, zodat het écht jouw website wordt.

 • Afloop

  Zodra iedereen akkoord gaat en de website is opgeleverd, gaan we indien gewenst nog in gesprek. Hier evalueren we hoe het gegaan is en of wij ook aan je verwachtingen hebben voldaan. Zo kunnen we het hele traject op een open manier afsluiten!

Aanvullende diensten


Bij een website komt nog meer kijken dan alleen het maken van de website. Het is onder andere van belang dat de website op een veilige en betrouwbare plek wordt ‘gehost’ en ook onderhoud of het installeren van veiligheidsupdates zijn geen overbodige luxe. Graag bespreken we met jou de mogelijkheden en wat wij hierin kunnen betekenen.


Onderhoud


Het onderhouden van je website is niet heel moeilijk, maar wel essentieel. Het is belangrijk dat de website meegaat met de tijd en met ontwikkelingen in bijvoorbeeld veiligheid. Als wij je website ook maken, hebben we een volledig idee van wat er nodig is voor je website en hoe we dit optimaal kunnen houden, zodat jij je kan focussen op je bedrijf!
Hosting


Zodra je website bestaat, moet hij nog in de lucht gehouden worden. Dit is het zogehete ‘hosten’ en graag spelen we hier ook een rol in. Of de website nu door ons of door iemand anders is gemaakt, graag kijken we naar de mogelijkheden om je website in de lucht te houden, zodat hij altijd bereikbaar is, ook bij bijvoorbeeld een verrassende hoeveelheid bezoekers!E-mail


Persoonlijk contact tussen jou en je klanten is erg belangrijk. Indien gewenst, zorgen we zonder extra kosten voor een passend e-mail adres en een manier om e-mails te kunnen versturen en ontvangen. Een persoonlijk e-mail adres zoals bijvoorbeeld contact@frimatek.nl bij de website frimatek.nl zorgt voor meer herkenning bij je klanten, en een professionelere uitstraling.Bezoekersstatistieken


Als je website eenmaal online is, is het natuurlijk mooi als je weet hoeveel mensen je website bezoeken. Hierdoor krijg je inzicht in je online vindbaarheid, en bijvoorbeeld of een verandering zorgt voor meer gasten. Graag helpen we je ook hier mee, door ervoor te zorgen dat je een goed inzicht krijgt in hoe je website presteert en hoe je hiernaar kunt handelen.

Over Ons

Wij zijn Rolf Willems en Joost van der Straaten, twee jonge websitebouwers met een passie voor online. Wij kunnen je van dienst zijn als je een website of webshop wilt laten bouwen of vernieuwen, een online marketingcampagne wilt uitvoeren of op zoek bent naar een ijzersterke online strategie. Ook het opzetten en optimaliseren van social media kanalen behoort tot onze diensten.
Wij zetten onze kennis en vaardigheden maar al te graag voor je in.  
Lees meer »


Bel ons.

(020)-2615262


E-mail ons.

contact@frimatek.nl